CARITA KILPINEN

Yrittäjä, graafinen suunnittelija ja traumaselviytyjä
Lue Caritan blogia

Asiantuntevaa kokemusasiaa

Carita on kahden lapsen äiti ja Peaceful Impact Publisher Oy:n luotsi. Hän kokee olevansa lottovoittaja monessakin suhteessa joista merkittävimpänä oman hoitopolkunsa. Näin siksikin että hänen lähipiiristään löytyy vastakohtainen elämäntarina. 
Carita pääsi hyvään traumaterapiaan aikuisuutensa kynnyksellä jossa hoidon kärkenä ei ollut lääkkeet tai diagnoosi. Myöhemmin kun diagnoosin (DID) saaminen tuli ajankohtaiseksi palveli se Caritan kuntoutumista.
Caritalla on erityinen taito kertoa vaikeistakin asioista ymmärrettävästi ja samaistuttavasti.
Hänen sydäntään lähellä on kaikki mikä liittyy luontoon, eläimiin ja käsillä tekemiseen. Työskentelyn traumatietoisuuden levittämisen parissa hän kokee elämäntehtävänään.

Luentojen esimerkki teemoja

Elämäntarina, trauman vaiheet, rakenteellinen dissosiaatio, voimavarat, työkalut, taide, luonto, eläimet, ihmissuhteet, parisuhde, äitiys, perhe, korjaavat kokemukset, terapia, toivottomuudesta toivoon, uhrista toimijaksi, realisaatio ja eheytyminen

Caritan viimeisimmät Artikkelit

Carita kirjoittaa elämästään dissosiaatiohäiriön kanssa. Kirjoituksien on tarkoitus antaa ymmärrettävä kuva trauman- ja dissosiaation vaikukutuksista. Caritalla on yli kymmenen vuoden kokemus toimivasta traumaterapiasta ja on omassa toipumisprosessissaan jo pitkällä.

Video julkaistaan 15.8.2018

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Mitä on dissosiaatio?

Olemme tuottaneet lyhyt dokumentin jossa selitämme selkeästi ja ymmärrettävästi mitä emotionaalinen traumatisoituminen- ja rakenteellinen dissosiaatio tarkoittavat ja miten ne vaikuttavat ihmisen elämään. Videot julkaistaan sivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme 15.8.

#TRAUMASTAVOITOIPUA

Tehdään yhteistyötä!

Haluaisitko kirjoittaa blogiimme? Heräsikö kysymyksiä? Haluatko lisätietoa koulutuksistamme? Haluamme kuulla sinusta.

Yhteystiedot

contact@peacefulimpact.fi
+358 40 5959 782

Yhteistyössä