Anssi Leikola

Luomassa kestävää psykiatriaa

Anssi Leikola

Luomassa kestävää psykiatriaa

 

 

Anssi Leikola

Psykiatri, terapeutti, kirjailija, traumaselviytyjä
Anssi Leikola on psykiatri, joka on vihkiytynyt emotionaalisten traumojen, eli erilaisten dissosiaatiohäiriöiden, hoitoon. Hänellä on ollut pitkäaikainen tarve ymmärtää traumaa myös teoreettisesti, eli mikä on dissosiaatiohäiriöiden logiikka. Miten niitä voidaan ymmärtää tuloksellisesti ja kohdata kokonaisvaltaisesti? Miten hoito voi olla riittävän yksilöllistä?
Traumateorioiden soveltamisessa käytäntöön on opittavaa itse kullakin loppuelämäksi. Erityisesti kaikille niille, jotka toimivat arjessaan traumatisoituneiden ihmisten parissa. Anssilla on pitkäaikainen kokemus toiminnasta sekä dissosiaatiohäiriöistä kärsivien potilaiden psykiatrina että terapeuttina. Viime vuosina hän on toiminut myös psykoterapeuttien jatkokouluttajana ja työnohjausryhmien vetäjänä.
Anssi on myös hyvin kiinnostunut trauman laajemmista yhteiskunnallisista vaikutuksista ja merkityksistä, näkyvyydestä ja sen filosofisista kysymyksistä.

Seuraavat mahdollisuudet luennointiin ja koulutuksiin hänellä aukeavat vuonna 2019.

Anssin blogi Suomeksi tulossa pian!

Anssin artikkeleita muista blogeista

Lue palautteita Anssin luennoilta

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu.”

#Kestäväpsykiatria #emotionaalinentrauma #katkennuttotuus

 

#Kestäväpsykiatria #emotionaalinentrauma #katkennuttotuus

 

Yhteystiedot

Osoite

Metsäläntie 41
01900 Nurmijärvi

Puh.

+35840 5959 782

Toimisto on avoinna

Ma - Pe 9 - 17.00

Jätä viesti

Yhteistyössä