Peaceful Impact Publisher

 

 

Yhdessä meitä ei voi ohittaa!

Carita Kilpinen, yrittäjä, graafinen suunnittelija ja traumaselviytyjä
Anssi Leikola, psykiatri, terapeutti, työnohjaaja ja traumaselviytyjä
Jonna Södervall-Väyrynen, Traumapsykoterapeutti, EMDR- terapeutti, ensihoitaja/sairaanhoitaja AMK
Mai Peltoniemi, sosionomi (YAMK), yhteisövalmentaja, kokemustutkija

17.12.2018

Olemme pitkäjänteisesti ja rohkealla heittäytymisellä rakentaneet pohjaa toiminnallemme. Kulunut vuosi on ollut tapahtumarikas ja tulevalle vuodelle on paljon lupausta ilmassa. Missiomme voimistuu ja yhteistyöverkostomme kasvaa.

Kotisivumme on teknisen toimitamme ydin ja sen kehittäminen on jatkuvaa. Sivusto on tällä hetkellä suomeksi, englanniksi ja alkuvuodesta myös ruotsiksi. Ruotsinkielinen versio lisätään suuremman päivityksen yhteydessä jolla saamme samalla rutkasti lisää nopeutta sivuston toiminnalle. Viestintämme tapahtuu blogiemme välityksellä ja mm. sosiaalisenmedian kanavien kautta sisältöä jaetaan seuraajillemme. Videot tulevat olemaan jatkossakin tärkeä viestintäväline.

Monialainen ja kansainvälinen yhteistyö on toimintamme ydintä.

Olemmekin verkostoituneet tehokkaasti koko vuoden. Meillä on aktiivisia kontakteja mm. sveitsissä ja englannissa. Näillä näkymin ensi vuoden alusta Peaceful Impact käynnistää toimintansa Sveitsissä ja sivusto saa ainakin kaksi uutta kieliversiota: saksan ja ranskan. 

Toinen iso osa tätä meidän verkostoa täällä Suomessa on ollut ja tulee olemaan yhteistyö Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ryn kanssa. Missiomme tavoitteet ovat tiukasti nivoutuneet toisiinsa. Yhdistyksen hallitus on tehnyt kuluvalla ja niin ikään ensimmäisellä toimintakaudellaan ihan käsittämättömän hienon työsuorituksen. Yhteistyömme voimin olemme saavuttaneet asioita, joihin ”normaalisti” useampi vuosi!

Tämän on mahdollistanut vain ja ainoastaan taidokas, moniammatillinen ja jaetun kokemuksen painoarvon antama sekä yhteiseksi koettu tavoite.

 

Olemme vuoden aikana käyneet kolmessa konferenssissa; ESTDn konferenssissa, Sveitsissä, Euroopan mielenterveyskonferenssissa, Kroatiassa ja Kriisi ja traumakonferenssissa, Suomessa. Näistä hedelmällisimmät ovat olleet Sveitsissä ja Kroatiassa. Euroopan mielenterveyskonferenssiin meidät on kutsuttu ensi vuonna pääpuhujiksi Belfastiin

”Ammatillisuuden ja kokemuksellisuuden tasavertainen yhdistäminen on keskeinen osa brändiämme.”

Peaceful Impactin evoluutio


Viisi naista, sata elämää – tarinoita dissosiaatiohäiriöstä, julkaistiin kaksi vuotta sitten. Vuosi takaperin kävimme julkaisemassa englanninkielisen Five Survivors, a Hundred Lives -kirjan Sveitsissä. Kummatkin kirjat tarvitsivat siinä kohtaa kustantamon ja niin syntyi Peaceful Impact Publisher Oy. Samaan aikaan perustettiin Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry

Suomenkielisen kirjan tuottaneeseen projektiin voi tutustua osoitteessa www.dissociation.fi ja englanninkieliseen osoitteessa www.fivesurvivors.com. 

Kustannustoimintamme kasvaa. Vuodelle 2019 on vireillä useampi korkeatasoinen kirjaprojekti joiden olisi määrä valmistua Helsingin Kirjamessuille.

Alusta asti on ollut myös selvää että tarjoamme koulutuspalveluja edustamamme aiheen parissa. Ammatillisuuden ja kokemuksellisuuden tasavertaisessa yhdistäminen on keskeinen osa brändiämme.

Tiimimme kasvaa!

Tavoitteemme on toimia neutraalina kohtaamisalustana ja yhteen kokoavana pohjana ammattilaisille. Annamme työkalut, brändin, äänikanavan ja mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskuntaamme rakentavasti, tuoda omat vahvuudet osaksi kokonaisuutta ja näin luoda mahdollisimman monia auttavan ja alati laajenevan yhteistyöverkoston. Nostaa kokemustieto arvoltaan samalle tasolle ammattilaisuuden kanssa. Tehdä trauman ymmärtämisestä ja hoitamisesta valtavirtaa!

Vuonna 2019 tiimimme kasvaa ja viestimme volyymi voimistuu kun heimoomme liittyy uusia jäseniä. Pääset tutustumaan heihin vuoden alusta sivuillamme.

Haluaisitko sinäkin mukaan? Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää. Lähetä meiliä osoitteeseen contact@peacefulimpact.fi

#kestäväpsykiatria
#traumastavoitoipua
#oikeustullakuulluksi
#traumajaaddiktio
#kestäväsosiaalityö

Share This