Peaceful Impact Publisher

YHTEINEN MISSIO

Carita Kilpinen, tomitusjohtaja, graafinen suunnittelija ja traumaselviytyjä

15.8.2018

Peaceful Impact Publisher on kansainvälisesti toimiva, suomalainen kustannusyhtiö joka tuottaa ja myy koulutuspalveluja ja kirjallisuutta. Motiivinamme on erityisesti valottaa emotionaalisen trauman ja dissosiaatiohäiriön aihepiiriä monitasoisesti, sekä näiden tuloksellista hoitoa ja terapiaa. Tavoitteenamme on luoda ja edistää kestävää psykiatriaa.

Vuonna 2017 viisi ihmistä kirjoitti kirjan Five Survivors, a Hundred Lives – Stories about Trauma and Dissociation. Kirja on englanninkielinen ja suurelta osin uudistettu jatko-osa Viisi Naista, Sata Elämää teokselle. Kirjojen tarkoitus on antaa ymmärrettävä kuva trauman seurauksesta, dissosiaatiohäiriöstä, sekä siitä minkälaista on elämä sen kanssa. Tämä kustantamomme ensimmäinen kirja toimii kansainvälisen verkostoitumisen käyntikorttina, sekä suomalaisen traumatietoisuuden välittäjänä. Englanninkielisen kirjan valmistumisen kynnyksellä tarvitsimme sille kustantajan sekä virallisen organisaation, jonka kautta kansainvälistymistä hoidetaan.

”Kestävä psykiatria tunnistaa emotionaalisen trauman, rakenteellisen dissosiaation ja niiden vaikutuksen ihmisen elämään, sekä hoitaa mielenterveyttä kokonaisvaltaisesti.”

Peaceful Impact Publisher Oy syntyi Carita Kilpisen ja Anssi Leikolan ideoimana. Alusta alkaen oli selvää, että kustannustoiminnan ohella inspiroivat koulutuspalvelut ovat osa yrityksemme toimintaa. Carita Kilpinen vastaa toimitusjohtajana yrityksen liiketoiminnasta ja Anssi Leikola toimii yrityksen lääketieteellisenä asiantuntijana, varmistaa yrityksen alkutaipaleen jouhevuuden rahoittajana ja toimii hallituksen puheenjohtajana. Toimintamme on avointa ja läpinäkyvää. Tavoitteemme on kehittyä yhteiskunnallisesti vaikuttavaksi ja -vastuulliseksi yritykseksi.  Caritan ja Anssin lisäksi Peaceful Impact tarjoaa monelle asiantuntijalle, julkaisumahdollisuuksia, työmahdollisuuksia kouluttajana sekä kanavan vaikuttaa yhteiskuntaamme rakentavasti.

Peaceful Impactin strategiana on luoda organisaatio, joka tuo yhteen eri ammattialojen / suuntausten terapeuttista osaamista, häivyttää ammattiasiantuntemuksen ja kokemusasiantuntemuksen arvorajaa sekä tuottaa monikanavaisesti informaatiota traumasta ja dissosiaatiosta sekä niiden toimivasta hoidosta. Teemme tiivistä yhteistyötä mm. Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n kanssa.

Tule mukaan!

Haluaisitko vaikuttaa kestävän psykiatrian kehitykseen? Onko trauma- ja dissosiaatio tietouden levittäminen sinulle sydämen asia? Teetkö tutkimusta aiheen parissa? Olemme avoimia kaikenlaisille yhteistyö ehdotuksille, joten otathan yhteyttä sähköpostitse contact@peacefulimpact.fi.

#kestäväpsykiatria

Share This