Peaceful Impact Publisher

 

A joint mission

 

Sustainable psychiatry recognizes emotional trauma, structural dissociation and their effects on human life and treats mental health holistically.

Video will be published during August.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Who we are

Peaceful Impact is a Finnish company that operates internationally. We produce and sell educational services, literature and offer tools and guidance in creating co-equally run communities for people living with trauma and dissociation. 

In 2017 five people wrote the book Five Survivors, a Hundred Lives – Stories about Trauma and Dissociation. The book is written in English and is largely a renewed sequel to the book Viisi naista, sata elämää (Five Women, a Hundred Lives). The purpose of these books is to give an understandable picture of the consequence of traumatic experiences, dissociation disorder, and what it is like to live with this disorder. This very first book that we have published works as a sample for international networking and as a medium to transmit Finnish trauma consciousness. As the English book was about to be ready, we needed a publisher for the book, and an official organization that international networking is both possible and credible. Peaceful Impact Publisher Ltd. was established.

From the beginning, it has been clear that Peaceful Impact would not only include publishing, but also schooling services in the area of trauma and dissociation in a divers way. Peaceful Impact provides both publishing and working opportunities as an instructor for many experts in various fields and in addition we provide tools and guidance in creating co- equally run communities for other trauma survivors and professionals alike thus expanding and strengthening the shared motive and Peaceful Impact mission world wide.

Peaceful Impact Publisher Oy. is composed by Carita Kilpinen and Anssi Leikola. As the CEO of the company, Carita Kilpinen is in charge for the trade of the company, while Anssi Leikola acts as the medical specialist, ensures the success of the company during its first steps as the financier, and works as the chairman of the board. 

Our mission is to…

1. recognition

…over time impact the psychiatric care so that trauma can be seen and recognized as a background factor on psychiatric disorders.

2. comprehension

…increase knowledge and understanding of how to meet and take care of someone with dissociation disorder.

3. reformation

…strengthen the recognition of dissociation disorder in all the main orientations of psychology.

4. disassembling hierarchy

…create healing and empowering experiences of peer support among these questions, which can be painful to approach. 

 

Kaiken ytimessä on yhteistyö

Tiimimme koostuu alan asiantuntijoista joista joillain on itsellään ammattiosaamisen lisäksi myös kokemuksen tuomaa asiantuntijuutta. Tuomalla alan ammattilaiset yhteen kokemusasiantuntijoiden kanssa voimme luoda monipuolisia koulutuskokonaisuuksia- ja tietoa joka palvelee laajempaa yleisöä.

Anssi Leikola

Psykiatri, terapeutti, kirjailija, traumaselviytyjä
Anssi Leikola on psykiatri, joka on vihkiytynyt emotionaalisten traumojen, eli erilaisten dissosiaatiohäiriöiden, hoitoon. Hänellä on ollut pitkäaikainen tarve ymmärtää traumaa myös teoreettisesti, eli mikä on dissosiaatiohäiriöiden logiikka. Miten niitä voidaan ymmärtää tuloksellisesti ja kohdata kokonaisvaltaisesti? Miten hoito voi olla riittävän yksilöllistä?
Traumateorioiden soveltamisessa käytäntöön on opittavaa itse kullakin loppuelämäksi. Erityisesti kaikille niille, jotka toimivat arjessaan traumatisoituneiden ihmisten parissa. Anssilla on pitkäaikainen kokemus toiminnasta sekä dissosiaatiohäiriöistä kärsivien potilaiden psykiatrina että terapeuttina. Viime vuosina hän on toiminut myös psykoterapeuttien jatkokouluttajana ja työnohjausryhmien vetäjänä.

Carita Kilpinen

Yrittäjä, graafinen suunnittelija & traumaselviytyjä

Carita on kahden lapsen äiti ja Peaceful Impact Publisher Oy:n luotsi. Hän kokee olevansa lottovoittaja monessakin suhteessa joista merkittävimpänä oman hoitopolkunsa. Näin siksikin että hänen lähipiiristään löytyy vastakohtainen elämäntarina.
Carita pääsi hyvään traumaterapiaan aikuisuutensa kynnyksellä jossa hoidon kärkenä ei ollut lääkkeet tai diagnoosi keskeisyys. Myöhemmin kun diagnoosin (DID) saaminen tuli ajankohtaiseksi palveli se Caritan kuntoutumista.
Caritalla on erityinen taito kertoa vaikeistakin asioista ymmärrettävästi ja samaistuttavasti. Hänen sydäntään lähellä on kaikki mikä liittyy luontoon, eläimiin ja käsillä tekemiseen. Työskentelyn traumatietoisuuden levittämisen parissa hän kokee elämäntehtävänään.

Mai Peltoniemi

sosionomi (YAMK), yhteisövalmentaja, kokemustutkija, kouluttaja, neuropsykiatrinen valmentaja
Mai on sosiaalialan ammattilainen, tabujen ja leimojen rohkea ravistelija, innostava ja asiantunteva kouluttaja. Mai yhdistää asiantuntijuuden ja kokemusasiantuntijuuden tavalla, joka ravistelee sosiaali- ja terveysalan totuttuja rooleja ja suhteita virkistävällä tavalla.

Jonna Södervall-Väyrynen

Traumapsykoterapeutti, EMDR- terapeutti, ensihoitaja/sairaanhoitaja AMK (psykiatrinen ja perioperatiivinen hoitotyö), kouluttaja

Jonna on terveysalan ammattilainen, joka on kiinnostunut herättelemään yhteiskunnallista keskustelua nykyisistä psykiatrisista lähestymistavoista ja traumatisoitumisen hyvistä hoitokäytännöistä. Hän on ammattitaitoinen ja energinen kouluttaja, joka ei lukittaudu yhteen näkökulmaan. Jonna haluaa tarkastella asioita monitieteisesti unohtamatta kokemuksellista näkökulmaa, jota ilman ei hoitamista tai kehittämistyötä voi toteuttaa aidon ihmislähtöisesti.

Mikaela Blomqvist-Lyytikäinen

Nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, kirjallisuusterapiaohjaaja, kehitysvammalääketieteen erikoislääkäri
Olen 49v nuorisopsykiatri, naimisissa, 2 aikuisen lapsen äiti. Lapsuudessa pitkäaikaista traumatisoitumista, ja aikuisiällä lisää lyhempikestoista. Vasta 40-vuotiaana toimintakykyni romahti ja sain lyhyiden mutkien kautta kompleksisen dissosiaatiohäiriödiagnoosin ja hieman pidempien mutkien jälkeen pääsin loistavaan traumapsykoterapiaan. Työkykyni palasi olosuhteisiin nähden pian terapian ansiosta ja palasin psykiatrin työhön. Niitä olen tehnyt ja teen hyvin monella saralla, myös päihde- ja kehitysvammaisten potilaiden parissa. Pidän valtavasti työstäni ja haluan kouluttautua mahdollisimman paljon osaakseni tarjota psyykkisesti traumatisoituneille yhtä selkeää diagnoistisointi- ja terapiapolkua kuin itse olen ollut onnekas saamaan.

Koulutusta ja luennointia

Toimintamme on laadukasta päästä päähän. Jokainen kouluttajamme on on oman alansa ammattilainen. Jokainen koulutus suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö pienemmilläkin resursseilla toimivilla yrityksillä ja yhteisöillä olisi mahdollisuutta koulutuksiimme. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnittelemme tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden. Koulutuksiimme ja luennoillemme osallistuvat saavat ostaa kirjojamme alennettuun hintaan.

Tule mukaan tiimiimme

Haluaisitko vaikuttaa kestävän psykiatrian kehitykseen? Onko trauma- ja dissosiaatio tietouden levittäminen sinulle sydämen asia? Teetkö tutkimusta aiheen parissa? Olemme avoimia kaikenlaisille yhteistyö ehdotuksille, joten otathan yhteyttä.

#TRAUMACANBEHEALED

Lets collaborate!

Would you like to write in our blog? Do you have an idea about collaboration? Would you like to find out more about our lectures? We want to hear from you!

Contact info

contact@peacefulimpact.fi
+358 40 5959 782

In collaboration with