CARITA KILPINEN

Entrepeneur, graphic designer & trauma survivor

The page is being updated.
Please, come back on August 15.

Asiantuntevaa kokemusasiaa

Carita on kahden lapsen äiti ja Peaceful Impact Publisher Oy:n luotsi. Hän kokee olevansa lottovoittaja monessakin suhteessa joista merkittävimpänä oman hoitopolkunsa. Näin siksikin että hänen lähipiiristään löytyy vastakohtainen elämäntarina.

Carita pääsi hyvään traumaterapiaan aikuisuutensa kynnyksellä jossa hoidon kärkenä ei ollut lääkkeet tai diagnoosi keskeisyys. Myöhemmin kun diagnoosin (DID) saaminen tuli ajankohtaiseksi palveli se Caritan kuntoutumista.
Caritalla on erityinen taito kertoa vaikeistakin asioista ymmärrettävästi ja samaistuttavasti. Hänen sydäntään lähellä on kaikki mikä liittyy luontoon, eläimiin ja käsillä tekemiseen. Työskentelyn traumatietoisuuden levittämisen parissa hän kokee elämäntehtävänään.

Teemoja

Elämäntarina, trauman vaiheet, dissosiatiivinen identiteettihäiriö (DID), voimavarat, työkalut, taide, luonto, eläimet, ihmissuhteet, parisuhde, äitiys, perhe, korjaavat kokemukset, terapia, toivottomuudesta toivoon, uhrista toimijaksi, matkalla eheäksi, eheytymisen prosessi

Tulevat luennot

European Conference of Mental Health 19.-21.9.2018

Read Carita’s latest articles

Suspendisse rutrum nibh urna, nec sodales enim sollicitudin sed. Vivamus malesuada libero quis quam faucibus ac condimentum.

Video will be published August 15.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

What is dissociation?

We have produced a short documentary that explains clearly and comprehensively what is emotional trauma and structural dissociation and how they affect human life. Videos will be released on our website and on social media channels on August 15 2018

#TRAUMACANBEHEALED

Lets collaborate!

Would you like to write in our blog? Do you have an idea about collaboration? Would you like to find out more about our lectures? We want to hear from you!

Contact info

contact@peacefulimpact.fi
+358 40 5959 782

In collaboration with