Verkkokauppa

Osta Kirjoja

Voit ostaa kirjojamme yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Toimitus Suomessa tapahtuu postipaketilla eikä siitä veloiteta erikseen.

Tutustu kirjoihimme

Kirjamme antavat ymmärrettävän kuvan traumasta- ja dissosiaatiosta sekä, siitä miten ne vaikuttavat elämään ja miten niitä voi menestyksekkäästi hoitaa.

Silmän liikkeitä –
retkiä traumavyöhykkeille

”Uusi silmäni säteilee kuin valaistu suihkulähde. Katson sillä pääni sisältä kohti taivasta ja siellä verkkaisesti pyörivää maapalloa, enkä suostu uskomaan, että koko kaunis maailma olisi pahan vallassa. Siksi kokemuksiamme on tutkittava, nostettava näkyviin ja vahvistettava sitä hyvää, mitä näemme.” —

”Hyvä alkaa silmien liikkeestä, katseesta, joka vastaa hymyyn ja antaa tilaa toiselle olla oma itsensä.”

Silmän liikkeitä on kirja realistisesta toivosta.

Se jatkaa samoilla teillä vielä syvemmälle, joilla ovat käyskennelleet Ville Kivimäki ja Kjell Westö. Suomalaiseen maisemaan, kollektiiviseen historiaan kaikessa koruttomuudessa, joka vielä vuosikymmenien päästä avautuu toisena. Sodan mielettömyys ja seksuaalinen väkivalta jättävät tummia varjoja, takautumia. Auringonpaisteella ne näkyvät pitkinä ja pudottavina. Kirsti Kivinen liikuttaa meitä sanoilla läpi elämänsä.

Kirja lohduttaa kaikkia tunne-elämän traumojen kanssa kamppailevia ja heidän läheisiään.

– Anssi Leikola, Psykiatri –

Katkennut totuus

Mikä on emotionaalisen trauman ja psykopatologian välinen yhteys? Mitä tarkoitetaan käsitteellä dissosiaatio?

Anssi Leikolan traumatutkielma Katkennut totuus käsittää joidenkin keskeisten ja perustavien kysymysten tarkastelua, jotka ovat heränneet emotionaalisesti traumatisoivan elämänkokemuksen ja psyykkisen häiriön välisestä yhteydestä.

”Olen seurannut kirjan syntyä sen ensirivien  kirjoittamisesta alkaen – ja oppinut paljon. Jokaisen psykiatrin, psykoterapeutin ja traumamuistojensa vankina olevan kannattaa lukea tämä kirja.”
-Matti O Huttunen, professori-

Tarinoita traumasta ja dissosiaatiohäiriöstä

Viisi naista, sata elämää – kirja on tarkoitettu kaikille, jotka ovat joutuneet kokemaan traumoja. Aina kyse ei ole selkeän ja tunnistettavan traagisista elämäntapahtumista, sillä dissosiaatiohäiriön syntyyn ei välttämättä tarvita paljon. Kirja on tarkoitettu myös traumatisoituneiden ihmisten läheisille, ja kaikille, jotka kohtaavat heitä työssään: terapeuteille, lääkäreille ja muille terveydenhuoltoalan tai lapsityön ammattilaisille. Sisältää tarinoiden lisäksi paljon kuvia ja runoja.

Teoksen tarkoituksena on valaista syvän lapsuudenaikaisen traumatisoitumisen seurauksia. Teoksessa viisi suomalaista naista avaa menneisyyttään ja nykyisyyttään, trauman syitä ja seurauksia. He ovat joutuneet kokemaan kaltoinkohtelua, seksuaalista hyväksikäyttöä, heitteillejättöä, koulukiusausta ja hengellistä väkivaltaa. Kirjassa korostuu selviytyjän näkökulma.

Stories about trauma and dissociation

Five Survivors, a Hundred Lives is a book that will help us understand trauma and dissociation: that is, the way mistreatment in childhood can have an impact on one’s life and personality structure. The book brings a new level to a collective awareness that is being created. With this new awareness, trauma-related mental health problems can be met in an appropriate and healing way.

Psychopharmaceuticals largely dominate treatment practices in psychiatry. Therefore, it is beneficial to hear about the life events that lie behind psychological symptoms. Five brave people have decided to share their stories in these pages. This is extremely important, as it is hard to identify with descriptions of neurotransmitters in the brain.

Five Survivors, a Hundred Lives book offers the reader the possibility of identification and hope for a better future. At the same time, hopefully it will give an increasing number of new people the courage to tell their stories and move from shame to living life to the fullest.

 This book has the honed poetry of processed lived experience. Nothing is gratuitous. Treatment has been crucial. There are ups and downs, different levels of therapeutic journeys. However, the combined effect is a work of art of great honesty that will aid survivors, professionals, and those who are both.
Valerie Sinason, poet, writer, psychoanalyst and psychotherapist-

Five Survivors, a Hundred Lives – e-kirja

alk. 20,93€

Englanninkielinen jatko-osa Viisi naista, sata elämää – kirjalle.
Nyt ostettavissa 51 maassa Applen iBooks kaupoissa.
Mukana on kaksi uutta kirjoittajaa, uusia tarinoita ja paljon kuvia.
Kaikki kuvamateriaali kirjassa on selviytyjien itsensä tuottamaa.

iBooks kirjan erikoisuutena on hyvälaatuinen koneellinen lukumahdollisuus. Nyt kirjaa voi myös kuunnella! Taitto on toteutettu siten, että tekstin luku on mahdollisimman helppoa.

Lisää suositeltua kirjallisuutta englanniksi

Olemme koonneet tähän suositeltua englanninkielistä kirjallisuutta aiheesta. Ostolinkki siirtää sinut Amazonin verkkokauppaan.

#TRAUMASTAVOITOIPUA

Yhteystiedot

yhteys@peacefulimpact.fi

Yhteistyössä