CARITA KILPINEN

Yrittäjä, graafinen suunnittelija ja traumaselviytyjä
Lue Caritan blogia

Asiantuntevaa kokemusasiaa

Carita on kahden lapsen äiti ja Peaceful Impact Publisher Oy:n luotsi. Hän kokee olevansa lottovoittaja monessakin suhteessa joista merkittävimpänä oman hoitopolkunsa. Näin siksikin että hänen lähipiiristään löytyy vastakohtainen elämäntarina. 
Carita pääsi hyvään traumaterapiaan aikuisuutensa kynnyksellä jossa hoidon kärkenä ei ollut lääkkeet tai diagnoosi. Myöhemmin kun diagnoosin (DID) saaminen tuli ajankohtaiseksi palveli se Caritan kuntoutumista.
Caritalla on erityinen taito kertoa vaikeistakin asioista ymmärrettävästi ja samaistuttavasti.
Hänen sydäntään lähellä on kaikki mikä liittyy luontoon, eläimiin ja käsillä tekemiseen. Työskentelyn traumatietoisuuden levittämisen parissa hän kokee elämäntehtävänään.

Luentojen esimerkki teemoja

Elämäntarina, trauman vaiheet, rakenteellinen dissosiaatio, voimavarat, työkalut, taide, luonto, eläimet, ihmissuhteet, parisuhde, äitiys, perhe, korjaavat kokemukset, terapia, toivottomuudesta toivoon, uhrista toimijaksi, realisaatio ja eheytyminen

Caritan viimeisimmät Artikkelit

Carita kirjoittaa elämästään dissosiaatiohäiriön kanssa. Kirjoituksien on tarkoitus antaa ymmärrettävä kuva trauman- ja dissosiaation vaikukutuksista. Caritalla on yli kymmenen vuoden kokemus toimivasta traumaterapiasta ja on omassa toipumisprosessissaan jo pitkällä.

Voimakirja – projekti

Mistä sinä ammennat voimaa elämääsi? Se voi olla jokin lause, lainaus tai runo. Se voi olla jokin paikka. Se voi olla valokuva tai taulu. Se voi olla esine tai asia. Se voi olla tarina tai toiminta. Meillä kaikilla on asioita elämässämme joista ammennamme voimaa. Esittele omasi meille. Tavoitteenamme on koostaa kerätystä materiaalista vaikuttava, kaunis ja laadukas kuvakirja, josta lukija voi ammentaa elämäänsä voimanhippusia ja kokea yhteenkuuluvuutta yli ammattinimikkeiden tai yhteiskuntaleimojen.

lue lisää

Mikä tekee ihmisestä pahan?

Olin maanantaina Hanasaaressa Ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa, Suomalais-Norjalaisen kulttuurirahaston kutsuvieraana tapahtumassa nimeltä Utøya – Miten selviytyä traumaattisista tapahtumista. Tapahtumassa esitettiin tänä vuonna julkaistu Erik Poppen ohjaama tositapahtumiin pohjautuva elokuva, U – July 22. Otamme tässä artikkelissa osaa keskusteluun pahuudesta ja traumasta. Mikä tekee ihmisestä pahan? Voiko sitä ennakoida ja ennaltaehkäistä?

lue lisää

Mitä on dissosiaatio?

Olemme tuottaneet lyhyt dokumentin jossa selitämme selkeästi ja ymmärrettävästi mitä emotionaalinen traumatisoituminen- ja rakenteellinen dissosiaatio tarkoittavat ja miten ne vaikuttavat ihmisen elämään.

#TRAUMASTAVOITOIPUA

Tehdään yhteistyötä!

Haluaisitko kirjoittaa blogiimme? Heräsikö kysymyksiä? Haluatko lisätietoa koulutuksistamme? Haluamme kuulla sinusta.

Yhteystiedot

contact@peacefulimpact.fi
+358 40 5959 782

Yhteistyössä