Silmän liikkeitä – retkiä traumavyöhykkeille

29,00 

Silmän liikkeitä on kirja realistisesta toivosta.
Se jatkaa samoilla teillä vielä syvemmälle, joilla ovat käyskennelleet Ville Kivimäki ja Kjell Westö. Suomalaiseen maisemaan, kollektiiviseen historiaan kaikessa koruttomuudessa, joka vielä vuosikymmenien päästä avautuu toisena.
Sodan mielettömyys ja seksuaalinen väkivalta jättävät tummia varjoja, takautumia. Auringonpaisteella ne näkyvät pitkinä ja pudottavina. Kirsti Kivinen liikuttaa meitä sanoilla läpi elämänsä.
Kirja lohduttaa kaikkia tunne-elämän traumojen kanssa kamppailevia ja heidän läheisiään.

Kuvaus

”Uusi silmäni säteilee kuin valaistu suihkulähde. Katson sillä pääni sisältä kohti taivasta ja siellä verkkaisesti pyörivää maapalloa, enkä suostu uskomaan, että koko kaunis maailma olisi pahan vallassa. Siksi kokemuksiamme on tutkittava, nostettava näkyviin ja vahvistettava sitä hyvää, mitä näemme.” — ”Hyvä alkaa silmien liikkeestä, katseesta, joka vastaa hymyyn ja antaa tilaa toiselle olla oma itsensä.”

Lisätiedot

Paino 300 g
Mitat 20 × 13 cm
Sivumäärä

188

Kirjoittajasta

 Valt.lis Kirsti Kivinen (s. 1941)  on psykologi, erityistason psykoterapeutti sekä sosiologi, työelämän tutkija ja kehittäjä.
Hän on toiminut asiantuntijatehtävissä myös kehitysyhteistyössä. Kirsti on julkaissut useita mielenterveysalan tietokirjoja, oppimateriaaleja sekä lasten kirjoja. TV-ohjelmien käsikirjoituksista hän on saanut Rauhanpuolustajien lastenkulttuuripalkinnon v. 1976 ja Valtion tiedonjulkistamispalkinnon v. 1977.

Kuvittanut & Taittanut

Carita Kilpinen, graafinen suunnittelija, traumaselviytyjä, taiteilija
Lisätietoja http://www.ckv.fi

Epilogi

Anssi Leikola, psykiatri, traumatoipuja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.