MEISTÄ

Peaceful Impact Publisher on kustannusyhtiö, joka tuottaa ja myy koulutuspalveluja sekä kirjallisuutta. Tavoitteenamme on luoda ja edistää kestävää psykiatriaa. Pyrimme myös kasvattamaan tietoisuutta rakenteellisesta dissosiaatiosta sekä traumasta yhteiskunnassa, jossa ymmärrys näistä aiheista ja niiden hoidosta on oleellista.

Olemme pitkäjänteisesti ja rohkealla heittäytymisellä rakentaneet pohjaa toiminnallemme. Kuluneet vuodet ovat olleet tapahtumarikkaita, niin hyvässä kuin pahassa. Lupauksia on kuitenkin ilmassa eikä sanomamme tai tavoitteemme ole koskaan olleet näin kirkkaita. Missiomme voimistuu päivä päivältä ja yhteistyöverkostomme kasvaa. 

Olemme toimineet yhteistyössä mm. Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n kanssa, vierailleet ESTD-, Euroopan mielenterveys- sekä Kriisi- ja traumakonferensseissa ja kustantaneet sekä julkaisseet teokset Five Survivors ja Silmän liikkeitä. 

Pian päätökseensä tuleva viimeisin projektimme on ollut YK:n entisen erityisraportoijan, Dainius Pūrasin, raportin Jokaisen oikeudesta nauttia korkeinta mahdollista fyysistä ja henkistä hyvinvoinnin tasoa käännöstyö.


Kiitos, että olet osa yhteisöämme. Yhdessä voimme tehdä trauman ymmärtämisestä ja hoitamisesta valtavirtaa!

#traumastavoitoipua
#kestäväpsykiatria
#oikeustullakuulluksi

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ


PEACEFUL IMPACTFacebookYoutube